נשירת שיער מדאיגה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/09/2006 | 10:39 | מאת: עינת

דר' גינזבורג שלום רב, אני בת 28 וצובעת את שערי מזה זמן רב לצבע בלונד בהיר (הצבע הטבעי שלי הינו חום).לאחרונה (כחודשיים - שלושה) קיימת אצלי נשירה מאסיבית בצורה יוצאת דופן לדוגמא, משיכה לא חזקה של קבוצת שיער משאירה ביד כ- 8 שערות ויותר, וגם לאחר מספר דקות פעולה דומה משאירה כמות שיער דומה... הדבר ממש מלחיץ, קניתי שמפו רפואי ואמפולות שאמורות לסייע למצב... רצוי לציין כי שיערי הינו דק בבסיס אך זה מדאיג לאור הגיל צעיר ועצם העובדה שלא עברתי לידות. כמו כן כדאי לציין שלאימי יש שיער דליל ומגיל 45 הפך לדליל מאוד אך בשנותיה הצעירות לא סבלה משיער דליל.. אבקש לדעת מה דעתך ואיך ניתן לפתור את הבעיה - למי עליי לפנות? תודה רבה מראש - עינת

05/09/2006 | 16:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עינת, ישנן סיבות רבות הגורמות לנשירה. יכול להיות שגנטיקה היא אחת מהסיבות. את צריכה לעבור בדיקות ולגשת לרופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות