קסקסים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/02/2008 | 23:45 | מאת: מתן

יש לי בעיית קסקסים בראש,אינני חופף את השיער הרבה מכיוון שהוא נהיה חלק ונפוח ואני לא אוהב את המראה הזה,כשהשיער שלי שומני ו"מלוכלך" הוא מתעצב בקלות ונראה הרבה יותר טוב לדעתי.האם יש פיתרון אחר לקסקסים חוץ מחפיפה קבועה ב"הד אנד שולדרס" והאם העובדה שאינני מרבה לחפוף תזיק לשיער\קרקפת בעתיד?

04/02/2008 | 10:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מתן, כשאתה חופף, תחפוף עם 3 סוגי שמפו נגד קשקשים לסירוגין מכיוון שהקרקפת מתרגלת מהר לסוג שמפו אחד ועל כן הקשקשים חוזרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות