נשירה מטורפת...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/01/2008 | 00:18 | מאת: רתם

ד"ר גינזבורג שלום, אני סובלת מנשירה מזה כמה חודשים ורציתי לשאול האם הדברים הבאים קשורים לכך, ואם כן כיצד ניתן לטפל? 1. אני נוטלת גלולות למניעת הריון (יסמין) מזה כ-5 שנים. 2. אלטרוקסין - לטיפול בבלוטת התריס.(מזה כ2.5 שנים) בחודשים האחרונים שינו לי את המינון לתרופה זאת כיוון שבדיקות דם הראו שהבלוטה לא מוזנת. 3. כמו כן בדיקות הדם הראו כי חסר לי חומצה פולית (בדיקות אלה בוצעו לפני כ3 חודשים..) 4. דבר נוסף הוא שאני אוכלת מעט מאוד בשר. 5. האם יש קשר בין קשקשים לנשירה? 6. מה זה הויטמינים של ROOTS והאם הם יעילים? תודה מראש, רתם.

28/01/2008 | 10:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רתם, הבעייה בבלוטת התריס וזה שאינך אוכלת בשר לעיתים תכופות יכולים בהחלט לגרום לנשירת שיער. אך אולי ישנם דברים נוספים. עלייך לגשת לרופא עור לבדיקת סיבות נוספות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות