נשירת שיער מאסיבית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/08/2006 | 23:05 | מאת: רם

בחודשיים האחרונים לאשתי (38) יש נשירת שיער חזקה מאוד דבר הגורם תיסכול רב. היא לפני ביצוע בדיקות דם לתפקודי בלוטת התריס. על פי בדיקת דם אחרונה לא נמצאו מחסור בוויטמינים. האם אפשר לקבל מידע נוסף בנושא - גורמים אפשריים ודרכי בדיקה. בכבוד רב, רם

03/09/2006 | 12:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רם, ישנן בדיקות נוספות שעליך לבצע, ובמידה וכולן תקינות, כדאי לגשת לרופא עור מומחה. אם ברצונך במידע נוסף על נשירה, הגורמים ועוד, אתה מוזמן לבקר באתר http://www.hairloss.co.il/

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות