שלום רב, בעיה שנמשכת זמן רב

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/01/2008 | 14:02 | מאת: שלומית

יש לי נשירת שיער שמתרחשת בהדרגה כבר למעלה מ-4 שנים. הנשירה לא תמיד חריפה אך בהדרגה איבדתי יותר מחצי שיער אני בת 25 כיום. עברתי המון בדיקות, לא חסר ברזל, לתקופה מסויימת היה חסר אבץ והשלמתי אותו. ראיתי רופא עור לפני כשנה שניראה שהיה לא רציני במיוחד, לא טרח להסתכל על מצב הקרקפת ופסק שזה או תורשתי (אין את הבעיה במשפחתי) או מלחץ. הרופא לא היציע פיתרון לנשירה מתוך לחץ- למרות שאני בטוחה שלא מדובר בזה. יש אולי משהו שהוא פספס או רופא יותר טוב ללכת אליו? השיער שלי במצב איום. הוא היה פעם בריא ומלא וכיום דליל ויבש אולי בעיה בזקיקים? דבר אחרון שרציתי לציין שלקחתי לפני שנתיים כדורי רוטס, אני לא זוכרת כמה עזרו. אפשר לחזור ולקחת אותם שוב?

17/01/2008 | 12:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלומית, אם אינך מרוצה מהרופא המטפל, את יכולה לגשת לבדיקה אצל רופא אחר. אני חושש שהרוטס לא יעזרו לך לבעיית הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות