נשירה שיער?כן או לא?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/01/2008 | 13:04 | מאת: עדיאל

שלום לך דוקטור.. אני לא יודע אם יש לי נשירה כן או לא.. שאני מושך בשיער פעם ב3 משיכות בערך יוצא שערה-או שניים במקלחת יוצא משהו כמו 5 שערות ושאני קם בבוקר או שערה אחת או כלום. מה זה יכול להיות?תחילת התקרחות או סתם נשירה שתעבור? יש לי 3 אחים אח בן 35 עם דלילות בשיער אח בן 31 קירח לגמרי אח בן 28 עם שיער מלא אך טיפה מפרצים מה אני יהיה? אני בשנות ה17 לחיי תודה רבה דוקטור.

17/01/2008 | 11:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדיאל, על פי מה שזה נשמע, לא נראה כי מדובר בנשירה רצינית. אם ביצעת את הבדיקה בבוקר ועל הכר לא היו 8 שיערות או יותר, כנראה שלא מדובר בנשירה משמעותית. אם יש לך ספק בכך, אתה תמיד יכול להיוועץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות