נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/01/2008 | 10:24 | מאת: ronit

שלום לך אני אשה שלאחרונה יש נשירה בשיער אני רואה בחפיפה וגם כשאני מסתרקת. האמוגלובין שלי בסדר אני אוכלת בסדר ללא דיאטות היתחלתי ליטול כומסת אבץ לפי דעתי פעם ביום האם זה בסדר , זה לא יכול להזיק? מה עוד אני צריכה לעשות? תודה מראש

17/01/2008 | 11:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רונית, אני לא יכול לתת לך עיצה דרך האינטרנט בלי לבדוק אותך. אני ממליץ לגשת לרופא העור אשר ינחה אותך בבדיקות השונות שיש לבצע וכן יתן לך את הטיפול הדרוש. בזמן פעולות סירוק וחפיפה אנחנו רואים את כל אותן שיערות שהיו אמורות לנשור באותו היום, על כן אין זה מדד לנשירה משמעותית. בביצוע פעולות הנ"ל יכולות לנשור אפילו 100 שיערות ועדיין זה יחשב כנשירה נורמלית..

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות