לגבי נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/12/2007 | 16:58 | מאת: סיון

שלום ד"ר אני בת 26 ובריאה בדר"כ ונוטלת גלולות כבר כמה שנים. לפני כחודשיים פניתי לרופא עור בעקבות נשירת שיער. לאחר בדיקת דם נמצא שאיני אנמית אלא שרמת הפריטין שלי נמוכה (9). התחלתי טיפול יומי של ברזל, ויטמין B12 וחומצה פולית למשך 3 חודשים שבסופם אני אמורה לעשות בדיקת דם חוזרת. שאלתי היא: במהלך החודש האחרון עקב שפעת וסיבות אחרות היו ימים שלא לקחתי את 3 הכדורים הנ"ל. האם לוותר עליהם ולסיים את 3 החודשים או להמשיך לקחת את כולם כך שבעצם תקופת הטיפול תהיה מעל 3 חודשים? יש לציין שיש הפחתה בנשירת השיער. תודה מראש סיון

01/01/2008 | 16:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום סיון, את יכולה לקחת יותר מ-3 חודשים ואח"כ לעשות הפסקה בת שבועיים ולבצע בדיקת דם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות