נשירה וכאבים בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/12/2007 | 21:30 | מאת: אירה

שלום ד"ר, אני בת 29 סובלת משחלות פוליצסטיות, יש לי נשירת שיער במשך 3 שנים. השיער דליל מאוד וכמו כן יש לי תחושה של משיכת שיער וכאבים בקרקפת. ויש תחושה כאילו יש מים מתחת לקרקפת. רופא עור רק נתן לי ניזורל וזה לא עזר. מהי התופעה של תחושת מים מתחת לקרקפת והכאבים ? מה ההמלצה שלך לעשות ולהתחיל איזה טיפול ? ואם אלך לרופא עור מה לבקש איזה טיפול או בדיקה ? כי אינו מייחס חשיבות לבעיה. תודה רבה מראש.

30/12/2007 | 08:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אירה, נגרם לך כנראה שיבוש הורמונאלי כתוצאה מהשחלות הפוליציסטיות, וזה מה שגרם לנשירת השיער. שיבוש זה יכול גם לגרום לשיעור יתר, סבוריאה ואקנה. יש לכך טיפול כירורגי או תרופתי. גשי לרופא העור לקבלת טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות