התקרחות נשית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/10/2006 | 10:48 | מאת: נורית

שלום לד"ר אלכס ! אני בת 55 שממש סובלת מקרחות בראש בקודקוד ובצידי הראש, גם לאימי יש שיער דליל. כמו כן אני משתמשת ב נורמיטן (ללחץ דם) ואספירין 75 מתוך קריאה בכתבות הבנתי ש"זכיתי" במספר פרמטרים היכולים לגרום לנשירת שיער, לשאלתי: איזה כדור יכול להחליף את הנורמיטן? האם יש כדור חלופי לtספירין ? רופאת המשפחה לא מאמינה שהכדורים הנ"ל גורמים לנשירת שיער. אודה לך על תשובה מפורטת.

11/10/2006 | 15:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נורית, אספירין יכול לגרום לנשירה, אך הוא ניתן לך כטיפול. אני לא יכול לומר לך מה לקחת במקום. מכיוון שהוא מבצע פעולה מסוימת. נורמיטן לא גורם לנשירה.

17/10/2006 | 19:10 | מאת: נאוה

שלום ברצוני לדעת איך אני יכולה לסייע לביתי בת ה 22 בנשירת שיר רציני השיער היה עבה ובריא וכיום הוא מדולל מאוד תודה מראש נאוה

22/10/2006 | 09:36 | מאת: שולה

אני סובלת מהתקרחות בקדמת הראש מעל המצח, ולוקחת תרופות להורדת לחץ דם (ווסקייז, קרדילוק, נורווסק). האם יש מקום לבקש מהרופא להקטין השימוש בתרופות אלו ולטפל במינוקיסדיל? האם יש סיכוי שזה יעזור?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות