הי, מספר שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/11/2007 | 14:34 | מאת: עדי

אני בת 21, סובלת מנשירת שיער הנובעת ככל הנראה מלחץ ומתח + צמחונות ממושכת. עם הצמחונות הפסקתי, חזרתי לאכול בשר ואני גם נוטלת באופן קבוע ברזל ובי-12, למרות שהאנמיה שלי עוד לא נכנעה להם. ממשיכה בטיפול עד להודעה חדשה. קניתי את ערכת הטיפול של פולטן פארמה אחר המלצות רבות, שאלה לגבי השימוש - כותבים שם לחפוף בשמפו הטיפולי ולאחר המקלחת לשים את התמיסה. מה לגבי מרכך שיער? יש לי תלתלים ארוכים ובלתי אפשרי עבורי לא להשתמש במרכך לפתיחת הקשרים במקלחת. אפשר להשתמש במרכך שיער? אולי אפילו לפני השמפו הטיפולי? אשמח לעוד טיפים ועצות להגברת יעילות התכשיר ולעזור לשיערי המסכן. תודה.

05/11/2007 | 10:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדי, לצערי אין לי ניסיון עם הפולטן, ואין מחקרים מדעיים שהוכיחו את יעילותו. סביר להניח כי הלחץ, המתח ומחסור בויטמינים השפיעו על שיערך. אני ממליץ להיוועץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות