התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/10/2007 | 20:30 | מאת: אורי

שלום ד"ר, אני בן 23 עם שיער דליל בפדחת ולאחרונה גם בקרקפת, ניסיתי פרופסיה במשך שנה והפסקתי לאחר שזה לא עזר והנשירה וההתקרחות ממשיכה. רציתי לבוא אליך למרפאה ליעוץ והשתלה אך המזכירה אמרה לי לא לבוא בגלל גילי צעיר. מה אתה מציע לי לעשות?

29/10/2007 | 11:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אורי, אתה יכול בשלב הראשון לשלוח במייל תמונות של שיערך מקדימה, אחור ומהצדדים על מנת שאבחן אם אתה מתאים להשתלה. [email protected] כמו כן, אם אתה באחת מקופות החולים מכבי או מאוחדת, אתה יכול להגיע לייעוץ בנושא נשירת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות