הצמחת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/10/2007 | 08:43 | מאת: יצחק

ד"ר גינזבורג שלום רב, יש לי שיער דליל מסביב לקודקוד(ומקדימה המצב סביר)כתוצאה מהתקרחות גנטית, רציתי מאוד לדעת האם שימוש במינוקסי 5% או בכדורי פרופסיה יגרמו להצמחת שיער באיזור הדליל?,ואם כן מה עדיף מבניהם? או שבעצם אין פתרון להצמחת שיער וצריך להשלים עם המצב....... בתודה יצחק.....

23/10/2007 | 13:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יצחק, לא ציינת את גילך, ואינני יודע מה מצב שיערך, כך שאני לא יכול להמליץ לך מה לקחת מבלי לבדוק.שני התכשירים טובים ויעילים, אך השאלה מה נכון לך. בד"כ הפרופסיה יעילה יותר באיזור הקודקוד ובאמצע, ואילו המינוקסי מקדימה ובמפרצים.

24/10/2007 | 13:26 | מאת: גל

בהתחלה לקחתי רק מינוקסי וזה לא ממש עזר, ואז שילבתי עם פרופסיה ועכשיו התוצאות מעולות, אז אני ממליץ על שילוב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות