שלום, ד"ר גינזבורג, שאלה בעניין מניעת התקרחות.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/10/2007 | 00:15 | מאת: daniel rose

שלום רב ד"ר, הנני בן 20, ובצד אבי במשפחתי נשירת שיער תורשתית רצינית. נראה כי ייתכן שגם אני הולך בדרך זו, וכיום בראשי שני מפרצים ברורים אשר בהחלט גודלים משנה לשנה. ברצוני לשאול אותך מהו הטיפול ו/או התרופה אשר הכי היית ממליץ באופן כללי, למקרה שכזה שיעילה ביותר למניעת נשירת שיער לטווח הארוך? בתודה רבה לך מראש, דניאל רוס.

18/10/2007 | 11:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דניאל, קשה לי להמליץ לך על טיפול בלי לראותך. אם יש לך עדיין מעט שיער במפרצים, הטיפול המומלץ הוא מינוקסי 5%, אך אם כבר אין לך שם שיער, אז אולי תשקול השתלת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות