בת 37, נשירת שיער , אל - וסת - הצילו.....

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/10/2007 | 13:02 | מאת: מיכל

אני בת 37 , גרושה ללא ילדים הפסקתי גלולות לפני 7 חודשים ומאז קיבלתי רק פעם אחת מחזור , מזה 3 חודשים באל וסת בחודשים האחרנוים - נשירת שיער דרמטית תוצאות בדיקות : ספירת דם , בלוטת תריס ,המוגלובין,מגנזיום , B12 =328 - הכל תקין copper - 104 prolactine - 187 testosterone total - 2.2 dhea-s - 2.39 בדיקות אלו נעשו לא ! במחזור מאחר ואני איני מקבלת מחזור כרגע על פניו, התוצאות ההורמונליות תקינות ? לא ראיתי שנבדק zinc אבץ - האם יש צורך לבדוק או שזה קשור לcopper ? מה עלי לעשות ? ממה יכולה לנבוע נשירת השיער? לא אוכל לקבל טיפול הורמונלי מאחר ואני מחכה למחזור , ארצה לנסות להכנס להריון בשנה הקרובה אני חוששת שאני בגיל המעבר .... אנא - הצעתך לאור הרקע והתוצאות..... תודה מראש מיכל , מיואשת

18/10/2007 | 11:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיכל, הנשירה שלך נובעת כנראה מהפסקת נטילת הגלולות, משיבוש הורמונאלי. אולי ישנן סיבות נוספות, אך אינני יכול לדעת מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות