סבוריאה או סתם נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/10/2007 | 15:22 | מאת: ארנו

שלום דוקטור רציתי לדעת יש לי נשירה רצינית בזמן האחרון ושהשערות נופלים הם תמיד מלווים בעור יבש או מעין קסקסת שדבוקה לקצה של השיערה חשוב לציין שיש לי עור שומני מאוד בערב כבר השיער שלי כולו שמן בנוסף אני שנה בערך אחרי השתלת שיער מה דעתך בנושא ?

12/10/2007 | 17:48 | מאת: תום רביד

היי ארנו בן כמה אתה ואיך תוצאות ההשתלה .?

13/10/2007 | 11:21 | מאת: ארנו

אני בן 30 ההשתלה בהתחלה היתה נראית סוף הדרך אבל עושה רושם שהשיער שהושתל מתחיל ליפול ויש נסיגה

14/10/2007 | 09:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ארנו, ככל הנראה מדובר בסבוריאה, אני ממליץ לגשת לרופא העור לאבחנה מדוייקת. בכל מקרה, תחפוף את השיער יום יום ב-3 סוגי שמפו.

14/10/2007 | 17:39 | מאת: ארנו

אלכס ראשית רציתי לדעת איזה 3 סוגים של שמפו אתה ממליץ והשאלה האם להשמש בשלושתם באותה חפיפה מכיוון שהבנתי שלחפוף את הראש יותר מידי זה גם לא בריא בנוגע לסבוריאה אני מטופל שלך יותר נכון הייתי מטופל שלך יש אפשרות שאתה תבדוק את זה מכיוון שהרופאי עור תמיד נותנים שמפו נגד פטריות שאני פונה אליהם

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות