נשירת שיער מיותרת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/10/2007 | 17:05 | מאת: בת 30

שלום יש לי בעיה נשירת שיער חזקה הייתי אצל רופא עור ועשיתי בדיקות דם ותוצאות הבדיקות תקינות 100% אפילו הברזל גבוה 106 ונתן לי תרופת (avazinc) למשך 4 חודשים האם התרופה הזאת עוזרת לי והשיער חוזר לצמוח ומה תפקיד התרופה הזאת באיזה טיפול מציע לי להשתמש האם יש איזה סוג של שמפו טוב אני מבקשת להחזיר לי תשובה ותודה מראש

14/10/2007 | 11:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בת 30, אבץ זו תוספת מינרלים, אך השאלה האם אכן יש לך מחסור בכך. כמו כן, יש לבדוק לא רק ברזל, אלא את מחסני הברזל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות