השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/10/2007 | 05:02 | מאת: אבי

אני יודע שאפשר להשתיל גם שיער גוף. במידה ואני רוצה לשמור את השיער שמסביב לראש להשתלות הבאות בגיל מאוחר יותר, ולעשות עכשיו כמה השתלות גדולות משיער החזה ולאחר מכן להסיר את השיער הנותר בלייזר ואם יהיה צורך להבהיר את הכתמים מהוצאת הזקיקים. האם זה נשמע הגיוני?

11/10/2007 | 14:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, לא יהיה צורך להבהיר את הכתמים אם מדובר בהוצאת שיער גוף לצורך השתלה. ההוצאה נעשית באמצעות מחט חלולה ולא לייזר. אך שיער הגוף בד"כ אינו מספיק דיו על מנת לבצע השתלת שיער. תלוי כמובן במקרה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות