שיער דליל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/10/2007 | 18:20 | מאת: דורון

שלום, האם התרופה פרו-קיור מסייעת בעיבוי שיער דליל? מה ההשלכות שלה בטיפול יומיומי של רבע כדור - גיל 18.5 תודה

07/10/2007 | 08:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דורון, אי אפשר לדייק בחלוקת הכדור ל 5 חלקים. בנוסף, החומר הפעיל לא מפוזר באופן שווה בתוך כדור הפרוקיור, מכאן שהמינון של חומר פעיל שיתקבל יהיה שונה מיום ליום, ואין שום הוכחה ליעילות של הטיפול בצורת לקיחה כזו. מבחינת הטיפול, המטופל עלול לקבל מנת יתר ולמחרת מנת חסר. לדוגמה: ביום אחד המטופל יכול לקחת 2 מ"ג וביום אחר 2.5 מ"ג, וכן הלאה. לא נבדקה בטיחות בסוג זה של טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות