דיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/10/2007 | 22:08 | מאת: קרין

שלום רב שמי קרין ואני בת 25 ועושה דיאטה מה-11.6 ועד היום הורדתי כ-9.900 ק"ג. ב-17/9 עשיתי בדיקות דם והתגלה לי חוסר בפרטין-13.7.רופאת המשפחה נתנב לי כדורי ברזל. יש לי נשירת שיער חמורה . ביום שני הייתי אצל רופאת עור והיא אמרה לי שהנשירת שיער היא כתוצאה מהדיאטה,אך העניין מאוד מפחיד אותי. האם יש עוד טיפול מונע בנוסף לכדורי הברזל והאם הדבר קשור לכך שכל שבוע בערך אני עושה פן חלק במספרה? בתודה רבה,קרין!

07/10/2007 | 08:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרין, ישנם מספר גורמים לנשירה שאת חווה: 1. הדיאטה, שאולי נעשתה בצורה לא מאוזנת 2. מחסור בברזל 3. פן שנעשה בחום רב וצמוד לשיער באופן קבוע בהחלט יכול להזיק לשיער. היות ואת מטופלת אצל רופאת העור, אני ממליץ לך להקשיב להנחיותיה. רצוי לטול את כדורי הברזל כחודשיים ולאחר הפסקה בת שבועיים, כדאי לבצע שוב בדיקת דם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות