פרופסיה דברים שאני רוצה לדעת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/11/2016 | 21:30 | מאת: דני

שלום רב ד"ר, אני רוצה להתחיל להשתמש בפרופסיה אני בן 26 עם דילול במרכז הקרקפת שהתחגבר בשנה האחרונה לדעתי פרופסיה יכולה לעבוד עליי מצויין . השאלה שלי פרופסיה חוסמת את האנזים אלפא 5 רדוקטוז ומונעת היווצרות DHT וכך לא מגיע DHT לקרקפת השאלה שלי מה עם כל הDHT הנוסף שהצטבר כבר בזקיקים עד עכשיו גם על זה הפרופסיה משפיעה או שמה שהצטבר כבר נשאר שם?ב. ד"ר אני עוד תשעה חודשים בערך מתחתן רציתי להיות רגוע ממך ולדעת שאני יכול להיות רגוע בעניין הילדים לעתיד ולשמוע ממך על הרבה מטופלים שלך שהתחילו עם זה לפני הבאת ילדים וכיום עם ילדים? תודה על המענה

13/11/2016 | 08:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דנישלום, הפרופסיה מתחילה לעצור את הנשירה תוך 3-6 חודשים ולכן העצירה אינה מיידית. מלירדי גברים לוקחים את הפרופסיה בעולם, היא מאושרת ב-FDA האמריקאי ובמשרד הבריאות בישראל, אני אישית מכיר גברים רבים מאד שהביאו ילדים תוך כדי השימוש בפרופסיה ולכן לא רואה כל טעם לדאוג.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות