לא מבין מה הבעיה ושום דבר לא עובד.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/10/2016 | 16:07 | מאת: מוכה גורל

ד"ר צהריים טובים, מזה שנים אני מנסה להילחם בהתקרחות שלי. בין היתר ניסיתי את הטיפולים הבאים: א. פרופסיה - עבד בהתחלה, ומסיבה לא מובנת לי הפסיק לעבוד. ב. מיזוטרפיה נאטורפיל עם מינוקסי - נראה שהשפיע טוב בהתחלה, אך כאשר עברתי לטיפולים כל שלושה שבועות חלה הידרדרות. ג. טיפולי PRP בסאן קליניק - לא עזר. ד. עכשיו משתמש ב-HAIREGEN המכשיר החדש - והיום מצאתי 10 שערות על הכרית. אני באמת מרגיש אומלל בקשר לנושא, כי לגבי כל אחד מהטיפולים האלה יש שמדווחים על הצלחה, ואף שוחחתי עם אנשים שמסרו את המלצתם. מסיבה כלשהי שלא מובנת לי, עלי שום דבר לא עובד ואני לא מבין למה. האם יכול להיות שיש לי עודף DHT? מחלה שאני לא יודע? אבא שלי עם שיער מלא בן 70, אחי עם שיער מלא בן 40, ואני קיבלתי גן של סבא שטען שנשר לו השיער בגלל נפט ששמו לו על השיער, ובאמת ששום דבר לא עוזר. האם מוכרת לך דרך לבדוק הנושא? שאלה שנייה, האם לאור מה שכתוב לעיל, יכול להיות שהשתלה לא תסייע לי כלל? ובכל זאת השיער ינשור לי? אודה לך על ישועה.

09/10/2016 | 12:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, אינך חולה, התקרחות אינה מחלה ויש כאלה שאכן טיפולים מטיפולים שונים אינם עוזרים. השתלת שיער ככלל תמיד מצליחה אבל יש תנאים שונים שזקוקים להם כדי שתצליח כמובן. מוזמן להגיע לייעוץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות