תהליך של התקרחות נשית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/09/2016 | 13:12 | מאת: ליזה

שלום ד"ר גינזבורג בת 29, אני סובלת בהתקרחות נשית בשנה וחצי האחרונות, כנראה על רקע אנדרוגני (חוסר איזון הורמונלי) אני רואה שיער פלומתי שפשוט נושר ומבינה שלא שעתיד לא לצמוח (בעיקר בקדמת הראש). שאלתי היא - האם כאשר אגיע לאיזון הורמונלי יש סיכוי שזקיקים שנפגעו ישתקמו (ללא תמיכה קבועה של מינוקסי)?

06/10/2016 | 08:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ליזה שלום, אני לא יכול לתת תשובה אמינה מבלי שבדקתי אותך. יכול להיות שיש לך את גן ההתקרחות וחוסר האיזון ההורמונלי מאיץ את התהליך ויכול להיות גם שלא. התיעצי עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות