השתלת שיער על צלקות מלידה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/09/2016 | 10:51 | מאת: לירן

שלום רב, יש לי מלידה 2 צלקות קטנות יחסית בראש שלא נגרמו עקב מחלה. באזורים אלו לא גדל לי שיער כלל. אני מבקש לדעת האם ניתן לבצע השתלות שיער שייכסו את הצלקות בצורה מספקת? צלקת קטנה נמצאת בחזית הקרקפת (מעל המצח) וצלקת נוספת מעט יותר גדולה נמצאת בצד ימין של הקרקפת - מה תהליך הרלוונטי לבעיה כזאת? למי עליי לפנות כדי לבצע בדיקה להצגת האפשרויות העומדות בפניי? תודה רבה ויום טוב.

21/09/2016 | 12:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לירן שלום, ניתן בהחלט לבצע השתלת שיער לכיסוי צלקות. צלקת נשארת אמנם צלקת אבל באמצעות השתלת השיער ניתן לטשטש מאד. אתה מוזמן למצוא אותי באמצעות האינטרנט ולתאם פגישת יעוץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות