פרופסיה משפיעה מהרגע הראשון?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/09/2016 | 12:25 | מאת: שלמה

שלום דוקטור. האם פרופסיה עוצרת את תהליך ההתכווצות של הזקיקים כבר תוך חודש או יותר? זאת אומרת אם התחיל אצלי תהליך של התכווצות של השיער בקודקוד ואני מתחיל לקחת פרופסיה בהנחה שהיא משפיעה עלי מצויין. אז כל השיער הבריא שנשאר לי ישאר בריא? או שיש סיכוי שעוד שיער בריא ינזק עד שהפרופסיה תעצור את הנזק שזה אומר רק אחרי 3 חודשים לפחות? וכמה נזק לשיער יכול להיעשות בחודשיים?

12/09/2016 | 09:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלמה שלום, הפרופסיה עוצרת את הנשירה תןך3-6 חודשים כך שהתהליך והנזק יכולים להמשך כל זמן שעדיין לא מתחילה להשפיע. בכל מקרה ב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש לאחר כשנה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות