מינוקסי במינונים גבוהים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/09/2016 | 12:54 | מאת: נעה

שלום ד"ר גינזבורג אני בת 28, סובלת מהתקרחות בשנתיים האחרונות (נשירה מאסיבית עם צמיחה מחודשת של שיער חלש מאוד שנושר כשהוא קצר) לאחר ניסיונות שלא צלחו למציאת פיתרון לבעיה דרך השלמת חוסרים בתזונה, הורמונאלי, שינוי תזונתי וכד', אני מעוניינת (לפחות לבינתיים) להתחיל טיפול במינוקסי. קיבלתי מרשם מהרופא למינוקסי 5% שאלתי היא - האם ישנו מוצר יעיל יותר לשימוש (כמו למשל- בריכוז גבוה יותר) שניתן להזמין מחו"ל? תודה מראש, נעה

12/09/2016 | 08:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעה שלום, לא, אין ריכוז גבוה יותר שהוכח כיעיל ולכן המקובל הינו 5%.

12/09/2016 | 10:27 | מאת: נעה

מה ההבדל בין מינוקסי 5% לבין מינוקסידיל 5%? האם מדובר בתמיסה ובקצף, בהתאמה? והאם עבורי היית ממליץ על אחד מהם, על פני האחר?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות