פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/08/2016 | 15:05 | מאת: עמרי

ד"ר שלום האם זה הגיוני שהפרוספיה כבר לא תעזור לי אחרי שנה והמצב לאט לאט יתחיל לחזור לקדמותו למרות לקיחת התרופה? כאשר המצב הזה קורה כדאי להמשיך עם התרופה כי בכל זאת יש לה השפעה עדיין או שאין טעם? כיצד אפשר לאתגר את הגוף מחדש? אני מרגיש שהתרופה כבר לא משפיעה על הגוף בנושא שיער והוא מצא דרכים להתגבר עליה

09/09/2016 | 11:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עמרי שלום, בדרך כלל הפרופסיה משפיעה כל עוד לוקחים אותה - אני מקוה שעשית צילום לפני סטילס לפני תחילת הטיפול כדי שיהיה לך מקור להשוואה. התייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות