שאלה חוזרת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/08/2016 | 11:04 | מאת: רועי

דר שלום, ראיתי שהגבת באחת השאלות לגבי מרשם פרופסיה ואמרת שאפשר להשיג מרשם פרטי אבל הוא עולה יותר.. מה הכוונה מרשם פרטי והאם יש דרך לקבל מרשם או את התרופה בצורה יותר קלה מאשר ללכת כל פעם לרופא עור שהתור אליו ארוך מאוד או לרופא המשפחה שבקושי מוכן לרשום וכל פעם רק טוען כמה זה לא טוב

29/08/2016 | 12:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רועי שלום, אמרתי שניתן גם לקבל מירשם פרטי שלא קשור לאחת מקופות החולים אבל בכל מקרה חייבים מירשם רופא אז צריך להגיע לרופא כלשהו אם זה רופא עור או אם רופא משפחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות