נשירת שיער חריפה- אובדת עצות לגמרי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/08/2016 | 10:32 | מאת: אלין

שלום, החל מפני 4 שנים התחלתי לסבול מנשירות שיער באות והולכות. לאחר בדיקות דם מקיפות שהכל יצא תקין ולאחר ביקור אצל ד"ר זלוטוגורסקי מומחה לשיער שגם לא נצא שום בעיה ולאחר טיפול רפואה משלימה אני כבר אובדת עצות. פניתי לנאטורפת והוא המליץ לי לקחת אבץ פיקולינט בשילוב עם ל-ציסטאין. בנוסף התחלתי לפני כחודש לקחת כדורי ג'לטין. אני קצת מפחדת לקחת אבץ כי לפעמים זה עושה פעולה הפוכה. האם יש פיתרון? האם המלצת הנאטורפת יכולה לעזור?

29/08/2016 | 12:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלין שלום, אני כרופא ממליץ אך ורק על טיפולים שניתנים ע"י רופאי עור לאחר שעברו מחקרים שונים והוכחו כיעילים. יש מיגוון טיפולים גם אם בדיקות הדם תקינות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות