התקרחות עתידית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/08/2016 | 11:55 | מאת: ישראל

שלום רב. הבנתי שבגיל 25 אתה יכול לראות בערך איך תהיה ההתקרחות העתידית, אבל אם אני לוקח פרופסיה מגיל 21 עקב מפרצים ובא אליך בגיל 25 לבדיקה לקראת השתלה אז לא תוכל לצפות בכלל איך תהיה ההתקרחות בגלל הפרופסיה? מה עושים במצב כזה? תודה רבה.

15/08/2016 | 09:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ישראל שלום, כל הרעיון הוא להמשיך עם הפרופסיה שתשמור על הקיים ואפילו תצמיח שיער חדש ומכיוון שפחות משפיעה מקדימה ובמפרצים ניתן לעשות השתלה טכך להמנע מהשתלה נוספת במידה והפרופסיה אכן שומרת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות