דלילות שיער בקדמת הראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/08/2016 | 00:18 | מאת: דנית בת 30

היתה לי בעבר נשירת שיער מאוד קשה לאחר דלקת ריאות ואישפוז ממושך. כבר כמה חודשים שפסקה הנשירה לחלוטין וכל הדלילות בשיער פסקה והשיער כבר מלא. הבעיה היא שיש אזור בקדמת הראש (לא בקו השיער אלא אחריו) שעדייו יש דלילות שנראית לעין. אני נמנעת מלעשות שביל באמצע, אלא רק בצד כדי להסתיר את הדלילות. מדוע באזור זה לא צומח שיער כפי שצומח בכל הראש??

10/08/2016 | 15:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דנית שלום, יתכן והמצב עוד ישתפר ואם לא עלייך להתייעץ עם רופא עור שיבדוק ויראה אם יש מקום לטיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות