פרופסיה-שאלה (שואלת בשביל חבר שלי)

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/08/2016 | 15:05 | מאת: חברה

היי. חבר שלי לוקח פרופסיה כבר שנה וחצי (התחיל בגיל 20,היום בן 21). הכרתי אותו בערך בתקופה שהוא התחיל לקחת את התרופה, אז אני לא יודעת איך הוא היה לפני, אבל הוא אמר לי שהוא מרגיש שמאז שהוא התחיל לקחת את הכדורים, שירדה לו ה"חרמנות" שהייתה מציקה ושעכשיו החשק המיני שלו קטן יותר. האם התרופה עושה נזק בלתי הפיך? והאם ההשפעה שלה גוברת עם הזמן או שנשארת סטטית?

10/08/2016 | 15:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חברה שלום, פחות מ-2% מהגברים שלוקחים את הפרופסיה מדווחים על ירידה בחשק המיני. במידה וזה קורה ניתן להפסיק ואז התופעה חולפת או להמשיך והמצב נשאר כפי שהוא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות