מינוקסידיל של קירקלנד לזקן, עובד?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/08/2016 | 17:05 | מאת: דוד

אהלן, אני בן 22. יש לי בעיה די מציקה, הזקן שלי מאוד דליל ובצד שמאל יש בהרבה יותר זקן מבצד ימין, זה נראה כאילו רק צד אחד גודל לי. קראתי קצת באינטרנט והגעתי לתרופה מינוקסידיל של קירקלנד 5%. הבנתי שהיא יכול לעודד צמיחת שיער בפנים. יש לי כמה שאלות: זה באמת עוזר? לכמה זמן משתמשים בזה? מה קורה אם אני מפסיק באמצע? מה התופעות לוואי? אני רוצה לציין שאין לי התקרחות.. תודה!

07/08/2016 | 13:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דוד שלום, המינוקסידיל עשוי לעזור אבל לא יכול להבטיח. במקרה ולא עוזר ניתן גם לחשוב על השתלת שיער בזקן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות