שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/08/2016 | 14:55 | מאת: שחר

הבנתי שאם אתה לוקח כדור שמכיל יותר מהחומר הפעיל פינסטריד למשל פרוקיור אז התוצאה על השיער תיהיה טובה יותר.. לא מובן לי מדוע כי התפקיד של הפינסטריד הוא לעכב את אותו אנזים שאחראי על הנזק אז למה זה משנה כמה גרם מכיל אותו כדור?

07/08/2016 | 13:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שחר שלום, כאשר נותנים טיפול לבעיה מסויימת יש מינון מסויים שחשוב להקפיד עליו, כל מינון אחר יכול לגרום לתופעות לוואי אחרות למשל או לתוצאות פחות טובות, ונמצא כי המינו של 1 מ"ג פינסטריד הינו המינון המתאים לבעיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות