בדיקה גנטית להתקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/08/2016 | 11:44 | מאת: שיר

שלום דוקטור, נניח שבדקת לי את הקרקפת וראית שיש דלילות קלה מאוד בקודקוד או במרכז הראש, האם תמליץ לי לעשות בדיקה גנטית אם קיים הגן שגורם להתקרחות בגברים או שתסיק לבד שכנראה הוא קיים ואין טעם לבדוק? תודה מראש, שיר.

03/08/2016 | 15:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שיר שלום, הבדיקה הגנטית אכן מיועדת בעיקר לכאלה שיש להם עדיין שיער מלא אבל במשפחה יש הסיטוריה של התקרחות ורוצים לדעת אם הם נושאים את הגן. למטופלים שמגיעים אלי כבר עם דלילות שמצביעה על כיוון להתקרחות אני לא אמליץ על הבדיקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות