מודאג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/07/2016 | 18:01 | מאת: רועי

ד"ר שלום אני לוקח פרופסיה כבר המון זמן דרך רופא עור ויצא פעם אחת שלא היה תור קרוב ונאלצתי לקחת מרופא המשפחה מרשם חד פעמי.. הוא ממש הצליח להפחיד אותי ואמר לי שאני עוד לא יודע מה ההשלכות בעתיד של הדבר הזה ושאני אקרא מאמרים.. לא ממש הבנתי למה. הוא גרם לי להתערער בקשר להמשך לקיחת התרופה ואני לא יודע מה לעשות

20/07/2016 | 18:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רועי שלום, הפרופסיה קיימת בשוק כבר למעלה מ-18 שנים, קיבלה את אישור ה-FDA האמריקאי ומשרד הבריאות הישראלי. אם היה חשש איש לא היה נותן אישור. יכול להיות שלרופאי משפחה יש פחות נסיון עם התרופה ולכן לא ממליצים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות