כיצד ניתן לאבחן צלקת בקרקפת?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/07/2016 | 19:08 | מאת: עינת מ

ד"ר גינזבורג שלום רב, בשנה האחרונה אני מאבדת שיער בכמויות, כששיערי היה מלא ושופע בעבר. יש לי מקומות בקרקפת מקדימה שנראים לבנים וללא זקיקי שיער כלל. חשוב לי לציין שבתקופה זו גם נהפכתי מאוד רגישה לצבעי שיער וכן לחומרי שיער כמו מוס וג'ל שבהם השתמשתי שנים. בהרבה מאמרים קראתי אודות צלקת בקרקפת שנגרמת מחומרים כימיים ושלאחריה לעולם לא יצמח שיער. האם יש לי דרך לאבחן האם בקרקפת שלי יש צלקות? איך הן נראות? תודה רבה !!!

17/07/2016 | 10:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עינת שלום, ישנם היום טיפולים מגוונים לנושא נשירת שיער - עלייך להתייעץ עם רופא עור שיבדוק ויאבחן ויתן טיפול במידת הצורך. בד"כ לא נגרמות צלקות כתוצאה משימוש בחומרי שיער שונים ולכן כדאי שרופא עור יראה את המצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות