מינוקסי 2

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/07/2016 | 09:15 | מאת: גל

שלום, שתי שאלות: 1. אני סובלת מנשירה אנדרוגנית מגיל 19. מאז לוקחת גלולות דיאנה המכילות אנדרוקור וגם מינוקסי 2. הטיפול יעיל וטוב. אאלץ לוותר על הדיאנה. האם צפויה נשירה יותר חזקה בגלל זה? האם יש נוגד dht אחר שמתאים לנשים? 2. בתקופות של שיפור בשיער האם אוכל להשתמש במינוקסי רק פעם ביום ולא פעמיים? האם הגוף מתרגל למינון של פעמיים וכשאפחית תהיה נשירה? תודה

17/07/2016 | 09:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גל שלום, ממליץ שתתייעצי עם רופא עור שיבדוק אותך ואולי ימליץ על טיפול נוסף - יש מיגוון טיפולים ורופא על סמך בדיקה יוכל במקרה הצורך לשנות ו/או להוסיף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות