סבוריאה בקרקפת ונשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/07/2016 | 13:47 | מאת: יעל

שלום ד"ר אני בחורה בת 29, מאחר והיו לי גירודים בקרקפת פניתי לרופאת עור שטענה שיש לי סבוריאה בקרקפת. אני משתמשת בשמפו נגד קשקשים. שאלותיי הן: 1- השיער שלי סה"כ מלא ויפה, אך יש נשירה קלה, האם שערות שנשרו בגלל הסבוריאה לא יחזרו לצמוח שוב? 2- האם במצב של סבוריאה קלה, ללא אדמומיות, שמפו נגד קשקשים מספיק טוב? תודה רבה לך

14/07/2016 | 12:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יעל שלום, נשירה של עד 100 שערות ליום הינה מצב נורמלי שלא קשור לסבוריאה ובאותה מידה יכולות לצמוח 100 שערות חדשות, אלא אם כן ניכר דילול בשיער. אם הרופאה לא נתנה טיפול נוסף סביר להניח שהשמפו שאת משתמשת בו מספק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות