השתלת שיער לפני התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/06/2016 | 09:00 | מאת: רון

היי דוקטור אני בן 24, אמנם יש לי שיער על הראש אך הוא מאופיין בדלילות ובמפרצים בחלק הקדמי. אני צורך מינוקסי (3 שנים) ופרופפסיה (חצי שנה) ללא התקדמות נראית לעין. חשבתי לעצמי, למה לחכות לקרחת ובינתיים לשרוף כסף על תכשירים שלא מוכיחים את עצמם? ולכן עלו לי כמה שאלות: 1. האם אפשרי (ונהוג) לעשות השתלת שיער מבעוד מועד ולפני התקרחות מלאה? 2. מהו טווח המחירים (בהערכה גסה) של השתלת שיער? 3. האם יש דרך להסוות את התהליך מהסביבה כך שהיא לא תשים לב לכך? תודה רבה

14/06/2016 | 08:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רון שלום, בכדי לראות תוצאות של פרופסיה יש להמתין לפחות שנה ופרופסיה ממילא פחות עוזרת בחלק הקדמי. ניתן להגיע לייעוץ לבדוק כבר אופציה של השתלה מקדימה במידה והדלילות כזאת שמאפשרת כבר השתלה. ניתן ללכת בתקופת ההחלמה שהיא שבוע לערך עם כובע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות