הפסקת מינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/06/2016 | 16:26 | מאת: אבי

אני יודע שפרופסיה בעיקר שומרת על המצב הקיים ומינוקסידיל יכול גם להצמיח שיער חלש. השאלה היא האם אני יכול להתחיל לקחת פרופסיה כשהשיער רק התחיל להתדלל ותוך כדי להשתמש במינוקסידיל ואז כשהשיער התחיל להתמלא מהמינוקסידיל אז להפסיק אותו ולהישאר רק עם פרופסיה? האם הפרופסיה תשמור על השיער שצמח בעקבות המינוקסידיל? והאם הפסקת מינוקסידיל דווקא יכולה להחמיר ולגרום למצב יותר חמור ממה שהיה אמור להיות בלעדיו?

08/06/2016 | 12:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אבי שלום, פרופסיה ב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש, לידיעתך. אין מניעה להשתמש בשניהם ולהמשיך רק בפרופסיה - סביר להניח שתעשה את העבודה היטב ותשמור על השיער הקיים והחדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות