פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/05/2016 | 11:57 | מאת: מתן

שלום רב ד"ר גינזבורג אני לוקח פרופסיה 8 חודשים כמעט והתוצאות מאוד יפות בשיער ויש כבר צמיחה והוא נראה הרבה יותר טוב. אני מסתפר גלח לעיתים קרובות ולאחרונה הספר שלי טען שהשיער שלי לא אחיד כלומר חלק מלא חלק פחות וכאשר הוא מעביר מכונה על הראש אין אחידות. השאלה שלי אם הפרופסיה יכולה לגרום לצמיחה לא אחידה של איזורים בראש? לא מדובר על מפרצים אלא בכללי על כל חלקי הראש . תודה

29/05/2016 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מתן שלום, הפרופסיה משפיעה בעיקר בפדחת ובמרכז הקרקפת אבל לא בהכרח גורמת לצמיחה מושלמת. ממליץ שתתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות