תופעת לוואי פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/01/2016 | 20:15 | מאת: גילי

אני משתמש בתרופה כבר למעלה מ5 חודשים והיא הניבה תוצאות ממש יפות על השיער ככה שאני מאוד מרוצה. הבעיה שאני מרגיש כל הזמן תחושת מועקה באיזור החזה אולי קצת קשיי נשימה תחושת כבדות ואני לא יודע אם אני מדמיין או לא אבל זה נראה כאילו החזה מעט גדל ביחס לשאר הגוף. אני האמת מרוצה מהתרופה ולא רוצה להפסיק השאלה אם באמת זה נובע מזה כי קראתי שיש תופעת לוואי כזו. האם אתה מכיר את זה ואם כדאי להפסיק. אני אשמח לתשובה כנה ואל על סמך נתונים יבשים שאני יודע אותם

25/01/2016 | 10:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גילי שלום, מועקה בחזה וכד' יכולה להיות מסיבות שונות ואני בכנות חושב שיש מימד פסיכולוגי בנושא, אבל ההחלטה כמובן שלך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות