פרופסיה שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/01/2016 | 11:58 | מאת: אלדד

יש לי כמה שאלות על שימוש בפרופסיה אשמח לתשובה. מדוע לוקח 3 חודשים לאקפטיביות 'ל התרופה? הרי האנזים 5 אלפא רדוקטאז מתעכב אז למה הנשירה לא עוצרת ישר? מדוע היעילות של הפרופסיה יורדת עם השנים? הרי פעילות התרופה נשארת כהרגלה אז מה בעצם קורה? תודה

25/01/2016 | 09:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלדד שלום, לא לכל שאלה יש תשובה - על סמך הנסיון שלי ושל רופאים אחרים הפרופסיה עוצרת את הנשירה לאחר 3-6 חודשים ולעיתים האפקטיביות יורדת לאחר מספר שנים בכ-10%, אבל עדיין עושה את העבודה היטב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות