מקורי או גנרי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/01/2016 | 22:50 | מאת: עוז

אני משתמש בפרופסיה גנרית במשך 4 חודשים ולפני כמה ימים רכשתי פעם אחת את הכדורים המקוריים.. הבעיה שאני מרגיש ששוב הגוף בהלם מהכדור כאילו זאת הפעם הראשונה שאני לוקח יש מעט תופעות לוואי.. זה תקין?? האם צריך לחזור לגנרי? שאלה שנייה האם הכדורים המקוריים של פרופסיה צבעם אדום?

18/01/2016 | 12:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עוז שלום, בד"כ אני ממליץ דוקא על הכדורים המקוריים ולדעתי לא צריכה להיות הרגשה מיוחדת בהחלפה בין המקורי לגנרי. הפרופסיה כן צבעה אדום.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות