השתלת שיער בארץ ביחס לחול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/01/2016 | 11:19 | מאת: א

דר שלום, לאחר בירור מעמיק אני מבין שבמרפאות מובילות בחול כמו אצל דר קול או rahal דר diep ועוד..ההשתלות הרבה יותר מוצלחות וטבעיות מבארץ, בנוסף הבנתי כי אתה בעל הנסיון הרב ביותר בישראל בתחום פלוס יצא לך לבצע השתלות עם הרופאים המובילים בעולם(לדוגמא דר קול), השתתפות בכנסים ועוד.. שאלתי האם אתה יכול להעיד שאצלך בקליניקה הרמה היא זהה לשלהם? אני יודע שקשה להיות אובייקטיבי, אבל בכל זאת.. תודה רבה!

05/01/2016 | 08:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

א שלום, אמנם "אין הנחתום מעיד על עיסתו" כמו שאומרים אבל יכול להבטיח לך שרמת ההשתלות אצלי לא נופלת משום מקום בעולם - אני ידוע ומקובל בעצמי בעולם, מרצה ועושה השתלות, לא מפספס שום כנס שקשור לנושא ועובד עם צוות קבוע שנים רבות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות