כמה שאלות לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/11/2015 | 10:30 | מאת: השואל

שלום דוקטור, ברצוני לעבור השתלת שיער במפרצים וקצת בפדחת (בן 28). השאלות שלי הן: 1. האם האיזור התורם (להלן, העורף למשל) נפגע כתוצאה מלקיחת שיער או שהוא ממשיך לצמוח רגיל לאחר לקיחת השיער ממנו? 2. האם הצלקת שנשארת באמצעות השיטה הזולה יותר להשתלה היא כ"כ נוראית או שיש רק סימן קטן ?(בהנחה ואני הולך עם קצוץ מאחורה) 3. האם אחרי כל השתלה לוקחים גם כדורים ? פרופסיה וכו'? או שלא בהכרח? אני רוצה לעבור השתלה אבל לא בא לי גם השתלה וגם כדורים לכל החיים..מה דעתך? תודה רבה!

29/11/2015 | 08:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שואל שלום, במידה ועושים השתלה בשיטת FUE בה לוקחים שתל שצח מאחור, השתל שהוצאנו לא צומח יותר היום והצאנו את השורש, אבל זה תמיד טיפה בים מול כל הכמות ולא מורגש כלל. הצלקת בשיטת FUT היא מינימליסטית ביותר אבל כדי שלא יראו אותה מחייב להשאיר כ-1 ס"מ של שיער מאחור. במקום שעשינו השתלה השיער צומח תמיד ולא מצריך כל תחזוקה נוספת, אבל לעיתים אם רוצים לשמור על השיער הקיים ולא לעבור השתלה נוספת במקום נוסף מומלץ לקחת כדורים - דברים אלה ניתן לראות בשעת הייעוץ ולתת צפי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות