בבקשה עזרה!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/08/2007 | 23:12 | מאת: אוסנת

לפני שנתיים עברתי ניתוח למפוקטומי ולאחר הקרנות ומאז אני לוקחת טמוקסיפן. לפני חצי שנה עברתי ניתוח כריתה של בלוטת התריס עקב קרציומה פפילרית ולפני כשלושה חודשים החליפו לי את הטמוקסיפן לארימדקס. מאז השיער נושר לי ואני עוד מעט עומדת להיות קרחת. מה לעשות? בבקשה עזרה דחוף!

30/08/2007 | 16:39 | מאת: נועה

בובי! אני כל כך מצטערת לשמוע ולצערי הייתי שם. אני זוכרת היטב ששאלתי את עצמי האם לא סבלתי מספיק שעכשיו גם שערותי נושרות?ניסתי המון תרופות סבתא, שיקויים ותכשירים ואפילו הלכתי לטיפול פסיכולגי (כן, עד כדי כך). לבסוף הלכתי לעולם הפארמה. ניסתי כל מיני תרופות שעזרו לי חלקית. לבסוף, מה שכן הציל לי את הקטסטרופה, היה פולטן פארמה מבית טבע. אני ממש ממש ממליצה לך. ויקירתי העיקר שתרגישי טוב:)

02/09/2007 | 09:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אוסנת, אני לא חושב שזה כתוצאה מהניתוח הלמפוקטומי , כי אם מכריתת בלוטת המגן. אני ממליץ לגשת לרופא עור, יש טיפולים שיוכלו אולי לעזור לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות