הורמון DHT

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/08/2007 | 11:46 | מאת: אלין

ד"ר גינבורג שלום אני בת 24. סובלת כשנה וחצי מנשירה. הייתי אצל רופא עור והוא אמר לי (רק מהסתכלות) שהנשירה שלי היא תורשתית. האם הוא יכול לקבוע זאת בוודאות ע"י הסתכלות על הקרקפת? האם יש דרך לבדוק האם סיבת הנשירה היא הורמון DHT? במידה וזו אכן הסיבה לנשירה, האם ניתן להפחית את רמת הDHT ולמנוע . לעכב את הנשירה?

30/08/2007 | 12:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלין, אם מדובר בנשירה גנטית, ישנן דרכים שונות להתמודד, כגון מינוקסידיל 5% או הזרקות לקרקפת. אך לא ניתן להפחית את רמתו של ה-DHT.

31/08/2007 | 12:49 | מאת: אלין

אם כן, האם העלאת רמת האסטרוגן בדם יכולה לעזור? (נניח, על ידי נטילת גלולות כמו דיאנה) האם דקל ננסי (כדורים של סולגאר) יכולים לעזור?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות