הקשר בין סלניום לנשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/08/2007 | 17:31 | מאת: שלומית

שלום לפני כחודש וחצי בקרתי אצל ממוחה לנטרופטיה,זאת לאחר שבדיקות הדם שעשיתייצאו לא טובות (חוסר ברזל, אנמיה, בעיות בתפקודי כבד) בין שאר הויטמינים התחלתי לקחת סלניום עם ויטמין E. אך לאחרונה אני מרגישה שיש לי נשירת שיעור מוגברת, שזה די תמוה בעיני, כי אני מקפידה על תזונה נכונה וכן לוקחת תוספי מזון. קראתי באיטנרט שסלניום יכול לגרום לנשירה. האם זה המצב? תודה!

06/08/2007 | 13:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלומית, סלניום לא גורם לנשירה, אך חוסר ברזל, והאנמיה בהחלט עלולים לגרום לך לנשירה.אני ממליץ לגשת לרופא ולקבל טיפול. כדאי לקחת ויטמינים בהתאם לחוסרים שיש לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות